De Waterhoeven
Reviews

Reviews

Leuke, kleinschalige camping in groene omgeving.

17 december 2023

14 t/m 20 augustus waren wij op deze camping.

We hadden een zeer hartelijke ontvangst. Omdat we nog even op onze afgesproken plek moesten wachten deed men alle moeite om het voor ons zo aangenaam mogelijk te maken. Het werd een heel aangenaam verblijf op een gezellige, kleinschalige camping met zeer vriendelijke mensen.

Rob en Beppie Wouters

kerstkaartje

15 december 2023

Beste mensen, heel erg bedankt voor het geweldige kerstkaartje, jullie ook hele fijne feestdagen en een geweldig en zonnig 2024.

Frederique en Arnold de Haan

Mooie nette naturistencamping, helaas op een ongelukkige manier benaderd ivm de regeltjes

11 september 2023

Ons eerste bezoek. Vriendelijk onthaald bij binnenkomst. Nette camping, redelijk wat vaak terugkerende gasten voor zover ik kan inschatten, mooi zwembad en daar liep het helaas mis. Mijn man is gehandicapt, kan zonder steun geen 100 meter lopen maar had rollator en rolstoel niet meegenomen omdat de parking en de ingang niet ver van elkaar lagen. Met behulp van een wandelstok kan die zich dan toch beperkt (in lengte en in tijd) behelpen. Toen hij via het invalidenpoortje het zwembad in wou, werd hij terechtgewezen dat hij niet de invalideningang mocht gebruiken. Blijkbaar is de maatstaf voor invaliditeit de aanwezigheid van een rolstoel onder je billen of niet. Letterlijk: ‘enkel als je in een rolstoel zit, ben je invalide en mag je door dat poortje naar binnen’. We vonden dit een ongelooflijk grove, beledigende en bovendien totaal ongepaste opmerking van iemand die zichzelf waarschijnlijk tot arts gepromoveerd heeft. Voor ons geen tweede bezoek hier.

Nadine

Mooie kleine camping

31 juli 2023

Mooie kleine Naturisten camping met een groot en prachtig zoutwater zwembad.

Detlef -nl

Heerlijk zwembad

31 juli 2023

Heerlijk zwembad, mooi en schoon sanitair, erg aardige mensen, super fijne dagen gehad, jammer dat we niet langer konden blijven. We gaan zeker terug.

Gradus Gitarus Broekhuis
4,6
Rated 4.6 out of 5
4.6 van 5 sterren (op basis van 19 reviews)
Uitstekend74%
Heel goed16%
Gemiddeld10%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%