De Waterhoeven
Reserveren

Reserveren

Beschikbaarheid: Als u een plaats kiest kunt u zien of die plaats beschikbaar is of al bezet.

Hieronder de presentatie/foto’s van de gastenplaatsen die u kunt reserveren.
De reservering is definitief als de betaling (of voorschot van minimaal 10%) is ontvangen op onze bankrekening. U krijgt daarvan bericht via de mail.

Indien u verhinderd bent (met een geldige reden) vindt er restitutie plaats.

Het kan zijn dat je een andere plaats krijgt toegewezen dan de plaats die je hebt gereserveerd. Dat heeft dan te maken met tussentijdse aanpassingen m.b.t. de gastenplaatsen of door je eigen voorkeur als je op ons terrein komt en er is een andere plaats beschikbaar.

Bij de reservering de begin- en einddatum aanklikken.

Klik hieronder op “selecteer” en zie of er nog plaats is en zo ja, dan kunt u reserveren. Mocht u daar nog vragen over hebben kunt u bellen naar

0031 6 20 91 56 27 / 0031 6 40 92 40 04

Selecteer een plaats:Gastenplaats 1. Midden op ons terrein. Toegankelijk voor een caravan of camper van maximaal 7,5 meter en aansluiting op elektra.

Gastenplaats 2. Midden op ons terrein. Toegankelijk voor een caravan of camper van maximaal 7,5 meter en aansluiting op elektra.

Gastenplaats 3. Midden op ons terrein. Toegankelijk voor een caravan of camper van maximaal 7,5 meter en aansluiting op elektra.

Gastenplaats 4 aan de rand van ons terrein. Toegankelijk voor een tent of een kleine caravan op kleine camper. Aansluiting op elektra.